Kontakt

Jag är aktiv på Twitter, följ @jamesmashiri och hashttaggarna #turpo#säkpol samt #handboll.

Vill Du dock komma i kontakt med mig, så kan Du lämna en kommentar längre ner eller på vilket inlägg som helst. Lämna Din e-postadress i kommentarstexten. Jag godkänner varje kommentar skilt innan publicering, raderar dessa kommentarer och svarar på sakliga begäran per mejl.

Medier bör uppmärksamma att jag i regel inte ger intervjuer och bloggar privat. Det finns alltså ingen officiell linje eller nåt utöver min egen mening och åsikt.

Mvh,

//James

3 reaktioner på ”Kontakt

 1. Terve Anonym!
  Se, että näemme vaihtoehtoina joko Kremlin suoran vaikuttamisen tai vanhojen aatteiden tekohengitetyn jatkoajan on ongelma. Siinä välissä on informaatiopsykologisen sodankäynnin onistuminen, eli vaikuttaminen suomalaiseen mieliavaruuteen. Se on sekoitus Kremlin virallista sanomaa, samaa sanomaa epävirallisesti toistettuna ja kolmannen, neljännen, viidennen,
  n-nnen osapuolen kautta tapahtuvaa hienovaraista vaikuttamista. Ei suoraa käskemistä tai masinointia vaan ehdottelua ja resonointia. Tämä voi olla informaatiosodankäynnin huipentumaa, koska vaikutus on niin mittava, nopea ja välitön, että vaikuttaja ei itse edes kykene havainnoimaan sitä, vaan luulee jopa että ei ole onnistunut.

  Gilla

 2. Tervehdys James,

  Kiitokset mielenkiintoisesta blogista!

  Sananvapaus on kyllä hieno ja erittäin puolustettava asia, mutta käsittämättömästi herrat Antero Eerola ja Dan Koivulaakso saavat Iltalehden blogeissaan, jos eivät suorastaan ihannoida, niin ymmärttää Venäjän toimia Ukrainassa.

  Kyseiset herrat esiintyvät pasifisteina ja kuitenkin hyväksyvät Venäjän toimet ja julistavat sanomaansa valtamediassa. Kaikkeen kritiikkiin ja vastakommentteihin vastaukset ovat tyyliin: ” mutku USA”.

  Esitettyjä kysymyksiä esim. ”Miksi Venäjä käyttää enemmän varoja propagandaan, kuin terveydenhuollon kehittämiseen?”

  Onko siis mahdollista, ja jopa todennäköistä, että tällaiset toimijat saavat tukea aiheilleen suoraan Kremlistä, vai toimivatko he kenties jumittuneiden neuvostofantasioiden viimeisillä rippeillä?

  Kevätterveisin,
  Reservin pioneeri, perheenisä ja kaupparatsu.

  Gilla

Kommentera | Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s